• Welkom op DeKampioenen.be

Home » DeKampioenen.be «

Klik hier en volg DeKampioenen.be op Facebook!

 

Laatste nieuws

Ketnetters belonen 'Kampioen zijn blijft plezant!' met Gouden K!
Groepsfoto, genomen op de persvoorstelling van de langspeelfilm.

Gisteren, zondag, reikte Ketnet tijdens een awardshow voor het eerst Gouden K's uit. In de categorie ‘bioscoopfilm’ ging de Gouden K naar... Kampioen zijn blijft plezant!. 'Met de verkiezing van de Gouden K’s gaf Ketnet de kinderen een stem. Het waren de Ketnetters zelf die de Gouden K’s hebben aangeduid. Echte publieksprijzen dus en dat zijn de meest waardevolle, want ze worden gekozen door degenen voor wie de artiesten en sterren het uiteindelijk doen', aldus netmanager Wouter Quartier.

Lees meer..
Niels 'Ronaldinho' Destadsbader opnieuw INTIEM in theater!
niels

Na het overweldigende succes van de eerste reeks, staat Niels opnieuw in het theater met INTIEM. Tijdens vijf betoverende avondvoorstellingen deelt Niels Destadsbader, die als schalkse Ronaldinho meermaals scoorde in F.C. De Kampioenen, met u zijn passie voor Nederlandstalige muziek. Akoestisch, klein en puur zingt hij zijn favoriete liedjes die volgens hem dringend uit de vergeethoek gehaald moeten worden.

Lees meer..
 
Kampioenenfilm is een succes!
affiche

De langverwachte langspeelfilm van F.C. De Kampioenen is in Antwerpen in première gegaan. De acteurs kwamen aan in een bus die van betere kwaliteit is dan die in de film. Honderden fans woonden de feestelijke première bij van de eerste langspeelfilm van F.C. De Kampioenen bij. “Ik vind F.C. De Kampioenen echt grappig en het is voor het hele gezin”, zei een moeder die met haar kinderen aanwezig was.

Lees meer..
Beleef het einde van de zomervakantie met reeks 20!
Reeks 20 Logo VRT FC DE KAMPIOENEN

De zomervakantie zit er alweer bijna op, en dat betekent ook dat de zomerherhalingen van FC De Kampioenen stilaan op zijn einde lopen. Met het 20ste en voorlaatste seizoen van de televisiereeks, sluit Eén de zomer af. Korte inhoud reeks 20 In dit verjaardagsseizoen krijgt de voetbalploeg er een nieuwe speler bij. Het is de zoon van Goedele, de nieuwe vriendin van Boma. Maar niet alles loopt van een leien dakje bij het kersverse koppel, net als bij Pol en Doortje.

Lees meer..
 
'Kampioen zijn blijft plezant' heeft nu ook een filmaffiche!
affiche

De voorbije maanden werd in Frankrijk, in Belgisch Luxemburg en in Vilvoorde de langverwachte langspeelfilm gedraaid van de Kampioenen, Kampioen zijn blijft plezant. De regisseur die de recentste seizoenen van de serie draaide, en mee het scenario had helpen schrijven, Johan Gevers, had intussen plaats moeten ruimen voor Eric Wirix, producent van de serie die eerder verschillende afleveringen van de serie Aspe had gedraaid.

Lees meer..
Kampioenen hebben ambitie voor Vlaamse film top 10
film

De ploeg van FC De Kampioenen heeft hoge verwachtingen voor de langverwachte bioscoopfilm. "We zijn superambitieus", zegt acteur Niels 'Ronaldo' Destadsbader vandaag in Dag Allemaal. "Wij willen zeker een plaats in de top tien van populairste Vlaamse films aller tijden." Onlangs raakte ook bekend dat Pol en Doortje gaan trouwen in de film. Volgens Destadsbader, die sterspeler Ronaldinho speelt in de film, zijn de doelstellingen realistisch: "Het kán lukken, want de film wordt geen veredelde tv-aflevering.

Lees meer..
 
Klik hier voor meer nieuws
 

Laatste fotoalbum

dekampioenen.be
Op de set van de Kampioenenfilm

Momenteel doen Skyline Entertainment, Eén en Independent Films opnames voor de langverwachte bioscoopfilm van FC De Kampioenen. In die avontuurlijke familiefilm reizen de Kampioenen naar Frankrijk voor een vriendenmatch tegen Saint-Tin-Tin. Niels Destadsbader (Ronaldinho) gunt ons op zijn Facebookpagina alvast een blik achter de schermen met deze foto's...

 
Klik hier voor meer foto's van Op de set van de Kampioenenfilm
 
Klik hier voor de fotoalbums
 

Kalender » December

Ron Cornet - 58 jaar - 02 December 1958

Jakob Beks - 64 jaar - 20 December 1952

 
Klik hier voor de verjaardagen
 

 

Fc De Kampioenen DVD VRT televisie radio Fc De Kampioenen DeKampioenen Kampioenen FCDeKampioenen Fc De Kampioenen DVD Fc De Kampioenen

 
© 2016 - DeKampioenen.be - een Van Hout-Mille / VRTFansite.be productie